Ai naibii cuţitari! Profesorul Bojor vrea să-i scoată pe poliţişti din amorţeală

Profesorul Florin Bojor loveşte din nou! De data asta în Poliţia Locală pe care o vede aptă să facă faţă provocărilor din cartierul social Viişoara. Nici mai mult,nici mai puţin profesorul crede că un birou în zona locuinţelor sociale ar rezolva problema “cuţitarilor” care-şi fac veachul prin cartier.

Într-o postare pe blogul personal, Bojor se adresează public primarului Bistriţei cu cererea de a deschide un sediu al Poliţiei Locale în cartierul cu blocuri sociale de la Viişoara.

După cum ştiţi şi dumneavoastră spune Bojor  noul cartier cu locuinţe sociale din Viişoara este un centru de infracţionalitate şi nesiguranţă pentru întregul municipiu Bistriţa. E suficient să întrebaţi oamenii oneşti din locuinţele sociale din zonă pentru a vă confirma încă o dată starea de nelinişte socială care domneşte în noul cartier. Intervenţiile repetate ale Poliţiei şi Jandarmeriei sunt dovada cea mai clară a climatului de nesiguranţă. Ca să nu mai amintesc de distrugerea bunurilor din zonă, despre care ne-au informat inclusiv colaboratorii domniei voastre.

Mai mult, tinerii vorbesc despre existenţa unor <cuţitari>, persoane care poartă cuţite la ei, asemenea ucigaşului tinerei Ioana Timciuc.

De aceea, în calitate de simplu cetăţean vin înaintea domniei voastre cu cererea de a deschide un sediu al poliţiei locale la Viişoara. Adică, un birou permanent deschis în unul dintre apartamentele din blocurile sociale de la Viişoara, care sunt în proprietatea Primăriei Bistriţa.

La final, profesorul nu ezită să persifleze “autoritatea si capacitatea” de care dă dovadă organul de linişte şi ordine publică şi îşi exprimă speranţa că nu va fi nevoie de o firmă de pază care să-i apere pe agenţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.