Admiral C4C a donat 10 000 euro pentru cauza “Africani din Diasporă”

Admiral C4C este în ultimii 2 ani ambasadorul African din diaspora, cel mai prezent artist african pe piața muzicală din România, atât prin piesele sale de succes, cât și prin implicarea sa în viața culturală și socială din România.
Anul acesta s-a alăturat ca ambasador la invitația ADA African Awards Romania și a susținut cauza “Africanii din Diasporă”. Artistul a cumpărat un exemplar din revista, donând astfel 10.000 euro.

HillEnts a prezentat ediţia inaugurală a Premiilor „Africanii din Diaspora”, Romania 2016, sâmbătă, 24 aprilie, la  locatie de vis Le Chateau, în Bucureşti. La acestă gală imperială, impregnată de un vibrant spirit african, s-a celebrat implicarea culturală africană în România și a avut loc acordarea de premii. Evenimentul a premiat cei mai activi africani, cu realizări excepţionale în Romania, cap de afiș fiind, Admiral C4C. Au mai fost premiati nume mari, precum Benjamin Adegbuyi, Gomo Onduko,Julie Mayaya şi mulţi alţii, precum și alți invitaţi de onoare ai acestui eveniment. Au participat ambasadori din 11 tari africane și reprezentanți din presa internatională, de la Hip TV Africa, precum și Rocsana Marcu, Antena Stars,managerul Radu Groza, jurnalistul Luis Lazarus și africanii din întreaga Românie. În cadrul evenimentului s-a lansat revista Ada Romania, care îl are pe copertă pe Admiral C4C. Artistul a primit un premiu de onoare pentru activitatea muzicală desfășurată în România.

Ada  Award s-a încheiat cu un show electrizant oferit de vedeta serii, Admiral C4C, care a susținut un recital memorabil. Cu siguranță ați auzit deja cele mai recente piese,licentiate de artist la Cat Music: Drop the boom, Booty Bounce (feat. Salento Guys) sau Outta Control (feat Nyanda (Brick and Lace).

Și pentru ca show-ul să fie perfect, artistul a regizat ca frumoasa artistă Loulou, să interpreteze alături de el piesa La Reina pe care o cântă împreună.

[supsystic-gallery id=5 position=center]

Mai multe despre Admiral C4C găsiți aici:
https://web.facebook.com/admiralc4cofficial/?fref=ts
http://www.admiralc4c.com/
https://www.instagram.com/admiralc4c/