Acum poți vizita EFdeN 4C – Primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România

După Lansarea Oficială din toamna anului trecut în cadrul Săptămânii Sustenabiliății, evenimentul care a reunit specialiști ai mediului privat, public, academic și non-guvernamental în căutare de soluții la probleme de sustenabilitate, eficiență energetică sau voluntariat, EFdeN anunță deschiderea pentru publicul larg a porților EFdeN 4C – primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România, realizat cu ajutorul celor peste 120 de parteneri.

Hartă. Prototipul îl găsiți la adresa București, Bvd. Pache Protopopescu, nr.66 (în incinta Facultății de Inginerie a Instalațiilor). [Google Maps]

Cine suntem și ce facem: Suntem un grup de studenți din cadrul a 5 universități din București, pasionați de arhitectură, inginerie, management și comunicare, am proiectat și construit, transportat 2500 km până în Franța la competiția Solar Decathlon Europe 2014, Versailles, asamblat în doar 12 zile și reasamblat în București o locuință solară, confortabilă și sigură, inteligentă și sustenabilă, eficientă energetic, care își produce singură energia, pe scurt – o locuință a viitorului.

Descrierea Organizației: EFdeN a reprezentat România în finala competiției internaționale Solar Decathlon Europe 2014 Franța, alături de 19 echipe din 15 țări și 4 continente. Cu 7 obiective îndeplinite și multiple premii naționale și internaționale, studenții se pregătesc de realizarea a încă 9 alte obiective, inclusiv participarea la următoarea ediție a competiției Solar Decathlon.

foto: efden.org