40 de ore de filmare și 5000 de poze, în cei 200 de km luați la pas de la Sulina la Vama Veche

Vlad și Vlad au terminat aventura la pas, de la Sulina la Vama Veche! Iată care sunt impresile de la final de drum:

“Am terminat la pas litoralul românesc – peste 200km cu rucsaci de 20kg prin soare, stufăriș, scoici, apă, vânt, nisip, beton și necruțătoare șlagăre ale verii.

Călătoria a început ca o idee creață, dar pe drum a prins sens și consistență. Natura se împletea cu oamenii, iar noi am reușit să ne integrăm în tabloul ăsta printr-un efort fizic, mental și emoțional.

Am strâns 40 de ore de filmare, 5000 de poze și zeci de pagini de notițe – vestigiile unei luni fabuloase și o cronică a întregului litoral.
Acuma ne învârtim ca tăunii, suntem super obosiți și cu tălpile bandajate, dar n-avem stare. Vlad pleacă în Tadjikistan și eu mai merg câteva zile pe litoral în jos, la bulgari.

O să ne gândim în perioada asta ce să facem cu tot materialul adunat, din care am reușit să consemnăm în jurnal doar o mică parte.

Am fost Vlad și Vlad la pas pe litoral. Vă mulțumim că ați fost alături de noi!”  au scris cei doi drume pe litoral.casajurnalistului.ro unde au lăsat și o impresie pe scurt a fiecărei stațiuni de pe litoral. Vezi “Litoralul pe fast-forward

foto: litoral.casajurnalistului.ro