10 zile de festival de artă și cultură @ Timișoara | Stud Fest 2016

Festivalul se va desfășura pe o perioadă de 10 zile, în intervalul 19-28 mai, timp în care se vor fi oferite mai multe ateliere de lucru pasionaților și evenimente publicului.

Primele 7 zile vor fi dedicate unor ateliere intensive de creație. Aici, participanții vor avea ocazia să-și dezvolte spiritul artistic si abilitățile sub îndrumarea unor profesioniști și artiști consacrați în domeniu.

StudentFest a debutat în 1992, inițial ca un protest împotriva cenzurii libertății de exprimare. În decursul celor 24 de ediții festivalul a avut peste 7 200 de participanți și invitați speciali, evoluând și devenind un festival de artă și cultură consacrat la nivel național.

StudentFest este un festival realizat de studenți, astfel componența echipei de organizare modificându-se de la an la an.

Anul acesta echipa de organizare este formată din 24 de persoane, majoritatea având echipe de lucru. Astfel sunt implicate câteva sute de voluntari.

StudentFest are în spate o istorie de 24 de ani, perioadă în care a adus un aport important comunității și, mai ales, tinelor artiști. În tot acest timp festivalul a strâns o colecție impresionantă de cifre: participanți, premii, public etc.

Află toate detaliile de pe studentfest.ro

google-site-verification=gHWKmL0K5KEC6QXvLuHNbKbd4eXwoj20iAP0r35Daic