10 comedii pe care merită să le vezi în 2016!

 

1# The Angry Birds Movie

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenţiei păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să ţină eroii mai mult decât la preţioasele lor ouă, garanţie a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt şi un ingredient delicios pe masa maleficilor şi întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-şi îmbogăţi festinurile cu o aşa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcăreţului Red (Jason Sudeikis), a partenerului său de nădejde Chuck (Josh Gad) şi a explozivului Bomb (Danny McBride) să le recupereze…

 

2# Dad’s Army

 

3# Dirty Grandpa

Chiar înainte de nunta lui, un tip mai mereu crispat, este păcălit să-şi conducă bunicul, un fost general de armată pervers, în Florida, pentru vacanța de primăvară.

 

4# Fifty Shades of Black

Marlon Wayans, una dintre cele mai profilice (dacă nu şi convingătoare) voci ale parodiei americane, nu se putea ţine deoparte de isteria provocată de trilogia Fifty Shades şi oferă propria viziune în Fifty Shades of Black, cu premiera românească programată pentru 29 ianuarie. Parodia îl are în centrul atenţiei pe Christian Black (Marlon Wayans), un magnat care urmează să fie intervievat pentru o revistă studenţească de timida Hannah (Kali Hawk). Filmul o să vă poarte printr-un labirint de întâmplări și întâlniri dure și premature pornind din camera de joacă a lui Mr. Black.

 

 

5# Barbershop: The Next Cut

 

6# The Nice Guys

Russell Crowe şi  Ryan Gosling fac echipă în noua peliculă semnată de regizorul lui Kiss Kiss Bang Bang, Shane Black, intitulată The Nice Guys. Revista People a publicat o primă imagine din producţia Warner Bros. descrisă ca un „thriller noir cu detectivi”. The Nice Guys îl are pe Gosling în rolul unui detectiv privat, personajul lui Crowe fiind garda sa de corp, un ajutor absolut necesar în investigația sa, legată de dispariția unei fete, dar şi de moartea, aparent fără legătură, a unei vedete porno, ce pare să ducă către o periculoasă încrengătură a conspiraţiei şi corupţiei. În interviul acordat revistei People, Black a menţionat că filmul este dedicat stilului noir, păstrând însă echilibrul între momentele dramatice şi cele care binedispun.

 

7# Whiskey Tango Foxtrot

 

8# Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Aventurile ţesoaselor luptătoare şi iubitoare de pizza vor continua pe marele ecran în sequel-ul lui Teenage Mutant Ninja Turtles. Și de această dată se întorc pentru a salva oraşul de o nouă ameninţare.

 

9# Norm de la Polul Nord

Animaţia 3D “Norm of the North” spune povestea unui urs polar – Norm (voce Rob Schneider) şi a celor trei prieteni ai săi care sunt forţaţi să-şi părăsească habitatul odată ce gheţa începe să se topească şi să se spargă. Ajungând la New York, Norm începe o nouă viaţă ca şi mascotă pentru o companie. Dar Norm descoperă că noii săi angajatori sunt direct responsabili pentru distrugerea habitatului său natural.

 

10# Ride Along 2

Cu Un Polițist și trei sferturi, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.
Oare de această dată năbădăioșii cumnați vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalității?